Clifton hill 

Our client sought our interior design services on the back of a recommendation by their builder with whom our studio had worked before.

The project included both the renovation of the existing original 1860’s Victoria era home, and a new extension at the rear. In keeping with the desires of our client and the practice of good conservation, we were able to work on the already completed architectural design of the new, modern rear extension, and the restoration of the original home, in a way that seamlessly integrated the two areas without the loss of their respective function and character.

The restoration included a new bathroom and study, new custom lighting, and carpets and window furnishings throughout.

The extension included a contemporary kitchen, an expansive family/dining/ living space that flows to an outdoor BBQ area, and a new ensuite and steam room.

The kitchen features granite bench tops, Australian timber veneer, handmade porcelain pendant lights, and a butler’s pantry.

A new, elegant timber handrail integrates the new extension with the original home at the connection between the two.